1. Személyes tanácsadás

 

Az első tanácsadásra személyes konzultációt javaslom. Ha nem megoldható, akkor természetesen online is szívesen segítek az életmódváltásodban.

Hogyan zajlik a konzultáció?


Először is a konzultációt megelőzően egy táplálkozási anamnézist kell kitöltened, mely alapján fel tudok készülni egy személyre szabott tanácsadásra. Szükségem van még egy 5 napos étkezési naplóra, melyet részletesen kitöltve fogok visszakérni. Mivel a személyes konzultáció során szeretnélek jobban megismerni, ezért összeállítok neked egy kérdőívet az életmódoddal és az életritmusoddal kapcsolatban.

Az első tanácsadáskor kiértékelem az étkezési naplódat, majd átbeszéljük , hogy milyen diétára van szükség, és hogy ezt a mindennapokba hogyan lehet beépíteni. Pontosan megbeszéljük mi a célod, mit kell változtatnod annak érdekében, hogy elérd azt.

A diéta megkezdése után még rengeteg kérdés szokott felmerülni (talán még több is, mint a legelején). Ezért egy második konzultációra is biztosan szükség lesz. Itt átbeszéljük az étrendet és a felmerülő kérdéseket, kijavítjuk a felmerülő diétahibákat. Itt egy újabb 6-7 napos étkezési naplóra lesz szükségem.

A első konzultáció ideje kb. 1,5 óra, mely az alábbiakat tartalmazza:

  • személyes célok, elképzelések megbeszélése,
  • táplálkozási anamnézis felvétele
  • antropometria adatok felvétele
  • táplálkozási napló elemzése
  • étkezési szokásaid figyelembe vételével összeállítunk közösen egy „minta napot”
  • választ adok a konzultáció során felmerült összes kérdésre
  • +1 kontroll konzultáció 1 hónappal később

 

  1. Étrendtervezés

A személyes konzultáció után összeállítom a személyre szabott étrendedet is, amennyiben élsz ezzel a szolgáltatással. Figyelembe veszem kedvenc ételeidet, illetve azokat is amiket nem szeretsz. Hozzáigazítom a napodhoz, edzéseidhez, életritmusodhoz.

Az étrendben szereplő ételek receptjeit pontos kiszabással, elkészítéssel és makrotápanyagok feltüntetésével kapod kézhez.

*Étrendtervezés csak személyes/online konzultáció után tudom összeállítani.

 

Mikor tudok segíteni?

-Fogyni szeretnél

-Izmosodni/szálkásodni szeretnél

-Hízni szeretnél

-IR illeve PCOS diétában

 

Érdeklődni a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tudsz.